Monday, April 1, 2013

Earprint twins!

Lama tak bercerita tentang si kembar.Sabtu baru-baru ini diari ummi diselitkan aktiviti untuk mereka.

Tarikh:30-3-2013
Masa:330-430 petang
Lokasi:Ad Deeniah,UMMC
Penyelidik:Rumiza dan Farhana(Fakulti Sains Gunaan UiTM) dengan kerjasama MOSTI

SubhanAllah.
Pengajaran:Walaupun kembar seiras,rupanya corak cetak telinga(ear print) mereka turut berbeza.Allah Maha Berkuasa!

Bersyukurlah kepadaNya!

macam-macam gajet untuk ukur telinga...rupanya telinga manusia ada 16 corak yang berbeza.x pernah aware pun.

Tekap elok-elok,nak tengok ear print kamu long!
 
an
Angah nampak more chubby bila peluk kotak hikmat tu hihihi
 
SubhanaAllah!memang tak samalah!
 
Sijil penyertaan sebagai responden dan cenderahati tanda penghargaan involve.Tq,cute!
 
Si kembar bergambar kenangan dengan reseacher:Farhana dan Miza.
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Pengalamanku tak semestinya sama dengan pengalamanmu....sama seperti perasaaanku tidak sama seperti apa yang engkau rasakan.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails